неделя, 19 декември 2010 г.

Divine Intervention


10 Ноември 2008, 13:58 Публикувано в BgLOG 21 коментара , 495 прочита


Тъй и тъй стана модно да се пише за политика... на коментарите (за мен политика е порнографска дума, но за това по-надолу). След като другият представител на вида "на всяка манджа мерудия... че и копър, чесън, чубрица, мрънкане и бира" - а именно диди_фъ(еф, или както там тя си го чете), се записа по въпроса, само аз останах и това нещо трябва да се поправи!!!

Такам, виждам, че никой не ми е взел под внимание изказването, че би било хубаво, ако натисна ентър да отивам на нов ред, а не на нов абзац... нищо чудно, то и аз не помня къде точно го написах.... хрмпф...

Първо забранявам, после може и евентуално да ви разреша да не правите нещо в коментарите към моите постове:

1. Порнографски изказвания и материали.
Уточнение: голи снимки на хубави жени, както и на не толкова хубави мъже и жени, но все пак забавни НЕ са порнография. Обясняване сексуални апетити към нечия женска/мъжка рода и/или домашни любимци НЕ е порнография, стига да е направено с подходящите изразни средства.
Изказвания за това колко умен и строен народ са американците или колко честни са нашите управляващи СА ДОЛНА ПОРНОГРАФИЯ С ЕЛЕМЕНТИ НА ИЗВРАЩЕНИЕ.

2. Нецензурни думи и изрази.
Думи от рода на ебавам, педал, кучка и от сорта не са нецензурни.
Думи от рода на коафьор, депутат, азис (стига да не е арабското име) са крайно обидни и нецензурни, но могат да бъдат допуснати по мое усмотрение.

3. Коментари написани на шльокавица, използващи цифри за заместването на букви, използващи шрифт различен от стандартния (наклонен, удебелен, подчертан). Курсив, удебеление и/или подчертаване са разрешени при цитиране и/или наблягане на определена част от коментара, но не и при цялостно използване.
Коментари написани на друг език освен български, английски и/или латински трябва да имат превод - за тези на английски и/или латински може и аз да го напиша (превода) при заявка.

4. Коментари написани толкова объркано, че и собственият им автор да не може да ги разбере (въпреки твърденията му/й) също няма да се толерират. Коментари съдържащи само линкове, без нищо друго (смислено), освен ако не са по заявка.

Разрешени са:
1. Коментари, подхранващи егото ми. Толерират се изказвания, че съм МСК*:)

2. Коментари, в които красиви млади дами оставят свои снимки и телефонният си номер.

3. Коментари представляващи покана за излагане на тезите ми пред евентуалните ми бъдещи пророци, демек бира/скара.

4. Коментари изразяващи съгласие с мен.

5. Може и несъгласие, но да бъде добре обосновано - Неща от типа: "не е така, незнам как е, но не може да е така" предлагам на авторите да си ги заврат в... ресайкъл бин-а.

6. В някои теми, коментари от ония, дет' ша мрът на по 40 години от инфаркт, както и от хора, незнаещи кои са Тери Пратчет и Дъглас Адамс са разрешени, само ако намеря нещо смислено в думите им.


________________________
* МСК - Една песен на Братя Мангасариян:

Няма коментари:

Публикуване на коментар