неделя, 19 декември 2010 г.

ПИСНА МИ!!!!!!!!

Фуля си нек'фи дет' ни мъ кефът явну :)))

26 Ноември 2008, 11:44 Публикувано в BgLOG 47 коментара , 722 прочита
Категории: 42



Добре де, ясно е, че сте разни социално отритнати индивиди и търсите поле за изява, търсите някъде където да си слагате каквото ви дойде на акъла, ама защо трябваше точно на главната страница да седи????????????????????

Не пишете само вие тук, има и други много по-стойностни и смислени неща, които могат да бъдат сложени там (Например съобщение, че радиото от село Долно Нанагорнище утре между 3 и 4 ще прави профилактика и всичките му двама слушатели ще трябва да си намерят друго занимание).
Че е пълно с разни постове с по едно изречение, в повечето случаи не особено смислено - иди-дойди, някой и друг текст на песен, ами случва се, но поне да има и клипа, или поне да пише кой е изпълнителя и две-три думи от автора на пост-а защо по ангелите е решил/а да ни пусне този текст. Нещо настроение, ала-бала, годишнина от сватбата, на която танцували на тази песен - такива ми ти работи. Ама да седи на главната някакъв пост с някакво доста неописателно заглавие и отдолу сложен текст на принципа копи-пейст-публикувай - ми не, не става, досадно е, един-два пъти в сезона може да се приеме, но стана всеобща напаст.

В лични си блог си пишете каквото си искате, той за това е личен, но на заглавната би било хубаво да е нещо, което става за четене и има (поне минимално количество) разяснения защо аджеба тоя текст е пуснат там, или защо аджеба тая снимка с две рози е там, ил изащо аджеба съм написал на заглавната коя година сме.
Ей там, долу, в най-десният ъгъл на повечето графични операционни системи се мъдри едно часовниче, което казва не само годината, но и датата и месеца и което е най-невероятното - може да показва и колко е часът. Да, вече има и такива изобретения, показват кое време от денонощието е - не ме гледайте странно - и аз не можах да повярвам първия път!!!

После пък някакво 12 (ненавършени) годишно момиченце тръгва да пише прочувствени слова за един палячо, който можел да пее... че може, може, не го отричам, но вместо да ни обяснява на нас колко добре пеел, по-добре да му обясни на него как да се държи след като навърши 10 години. И ако ще се прави на пиар да го прави по малко по-интелигентен начин, защото по този начин, по-добре да си прави кампанията във форум за бавно развиващи се, изхвърлени от паралелка за бързоизоставащи, поради неспособност за достатъчно бързо усвояване на материала. Например форума на Министерски съвет или Столична община.

Ако тя вечер на заглавната се появи пост обясняващ колко интелигентен и остроумен бил Къци и колко хубаво шоу правел - хич, ама хич няма да се учудя...

Писна ми и от още нещо - що ми трябва (почти) всеки месец да пиша разни постове от този сорт??? Не мога ли да си пиша стандартните простотии за жени, пиене, жени, простотия, жени, антипаразитни, жени, ебавки с Бай Бойко, Бай Брадър и Бай Серго, ами ми се налага да си хабя калориите в стържене по клавиатурата. И преди някой от споменатите индивиди или от "ония, дет' ша мрат на по 40 години от инфаркт" да тръгне да се обяснява, ам ахък, ама мък - пиша ги, 'щото ако аз не ги напиша никой друг няма, а Тери е прекалено зает и прекалено добричък, за да им обясни в прав текст, че не стават и не случайно са социално отритнати, социално недоказани и социално нежелани...

Няма коментари:

Публикуване на коментар