неделя, 19 декември 2010 г.

Тайните дневници на Лапландската обител (раф вершън)

27 Ноември:

Из дневника на Снежанка:

Дойде ми, значи не съм бременна. Успокоих се, дано дъртия изкуфелник да не е разбрал, че пускам на Работливко без пари, че ще ми се стъжни. Само на мога да разбера, защо останалите джуджета цяла сутрин като ме видят и ми се хилят? Дали не са разбрали за Работливко? Не, не би им казал, ‘щото означава да спра да му пускам без пари. Нищо, сигурно скоро ще разбера.
Из дневника на Дядо Коледа:

Уф, на оная фльорца й дойде, успокоих се. Малии, това означава, че следващият път като й дойде ще е на Коледа, мамка му и елен. Пак ще ми вкисне веселия празник. Трябва да й закъснее с един-два дена. Ама пък ако й закъснее ще ми ореве целият празник, що й не идва, що й не идва. Нищо, имам един месец да измисля какво да правя. През това време трябва да проверя слуховете за нея и Рудолф.

Из дневника на Работливко:

Уф, дойде й, отървах се и тоя месец, добре че оная шаврантия не разбра, че онзи ден се е скъсал презерватива, че щеше да ми се стъжни, ако е станало нещо. Не стига, че не й плащам и дъртия, ако разбере ще ме изсели, ами да ми се наложи и издръжка да плащам. Пък и ако я извадя за строя от девет месеца, на дъртия може да му скимне междувременно мен да пусне на ония загореляци. Сега цяла седмица няма да мога да я виждам. Но пък снощи така ме осмука, че ще ми стигне да издържа до края на седмицата. Уф, толкова бях уморен, че не успях да ида да се напия с останалите. Казаха, че съм изпуснал най-великото шоу. Нищо и на Снежанка представлението си струваше.

Из дневника на Еленчо - джуджето отговарящо за конюшнята:

Уф, снощи как се напихме с аверите, само Работливко го нямаше. Нищо, тъкмо имаше повече пиене за нас. Все пак бях достатъчно трезвен да видя оная парантия какви ги вършеше с Рудолф. Вярно, че е най-надареният от елените, ама моя е по-голям – дали да й кажа? Може пък да се навие да ми пусне без пари. Ако не, ще почна да я шантажирам, че ще кажа на дъртия. Да, още довечера ще се пробвам. Ще я причакам като дойде пак в конюшната. Между другото защо й викат конюшна, като няма нито един кон? Трябва да е еленюшна. Тия дни ще говоря с дъртака да й сменим името.

28 Ноември

Из дневника на Снежанка:

Мрън-мрън-мрън... Мразя тоя скапан сняг, цяла година сняг, мразя снега. Мразя шибания дъртак, дето не иска да ми наеме колежки, та трябва сама да се бъхтам да оправям ония перверзници. Мразя шибаните джуджета, защото са дребни и гадни и вчера цял ден ми мятат разни ухилени погледи, а днес ме гледат накриво. Мразя и Рудолф, защото няма да мога да го виждам цяла седмица. А точно когато ми свърши ще го пратят една седмица на паша. Скапан, стиснат дъртофелник. Не стига, че е направил бардака в тая ледена пустош, за да му излезе по-евтино земята, ами се скръндза и за един джип. С тая шейна без покрив ми измързват зъбите и пристигам на адресите с тракащи зъби. А и тия елени като преядат с бобови стебла... И кой идиот му каза да им сложи звънчета? По целия път звън, звън, звън – ужасТ. На Пепеляшка Лада Нивата по-малко трака и духа.


Из дневника на Дядо Коледа:

Уф, т’ва мрънкало не ме остави на мира. Като заискала да съм наемал още момичета, че да си починела малко. Аз ако наемам ще е за да си разширя бизнеса, а не за да си почива тая парантия. Не стига, че всеки месец има по 5 дена отпуск, през който не само трябва да я храня, ами да й слушам и скапаното мрънкане. Иначе не е лоша идея да взема още някое момиче за бардака, ама коя? Я да видим какви кандидатури имаме:

Първо Пепеляшка – има си собствен превоз, което е добре, нема да ангажирам шейната. Ама превоза и е някаква Лада Нива... по-скоро Лада Тиква – има същата форма и се движи като търкаляща се тиква. И иска да бачка само до 12, ‘щото след това ставало твърде студено и Ладата й не палела. – Ще я наемат за цяла нощ, пък като си свърши работата ще им почиства и къщите – камериерка и компаньонка в едно, и без друго някои клиенти ги карат да се обличат като камериерки.

Второ – Спящата красавица – бе хубава е, лови окото, ама заспива по средата. Мен не ме бърка - нали носи кинти, ама клиентите се оплакват. Сетих се, ще я наливам с Нова Бразилия и ще й го одържам от заплатата.

Трето – Рапунцел, известна като Мара Общата – тая пък като пуснала ония руси къдрици до подзадника. Нищом има клиенти, дето си падат по дългокоси. И все иска да спи с разни гимнастици и алпинисти. Ще спи с к’вото дойде, аман от претенции.

И накрая – Червената шапчица – бе тая не е ли малолетна? А не е, да 18 е, но с шапката изглежда на 12. Пък и чувам, че си падала зоофилка. Идеално, начи нея ще я пращам на вълка и трите прасета. А както изглежда и по-млада направо и оня перверзник Санта Клаус ще я хареса. Той все иска разни момиченца да му сядат на коленете и ги пита дали са били добри ли лоши – изрода има адресите на всички лоши момичета от околията и не ще да ми ги каже. Може да му бутна тая червенокоска срещу няколко адреса.


Из дневника на Работливко:

Добре, че днес не съм мяркал Снежанка по коридорите, не ми се ще да я гледам когато е в цикъл. Аз бях и зает де, дъртия искаше да прибера реколтата от канабис, за да можем от утре да почнем да правим цигарите. Шибана скръндза – не иска да купи някаква машина за автоматично свиване, ами ни кара сами на ръка на ги свиваме. Добре поне, че за хапчетата и хероина купи някаква машина, че иначе бял ден нямаше да видим от тоя бял прах. Сега до Коелда ще трябва всеки ден да свивам цигари до откат. Добре поне, че ме взе за лична охрана, та нощем да обикалям с него из бордеите. Вярно, че стоя отпред на пост, но е по-добре, отколкото да свивам скапаните цигари.


Из дневника на Еленчо:

Оная фльорца не дойде. Май по-добре. Забравих, че тогава я гелдахме всичките и снощи както се бях скрил в сеното се оказа, че не съм единствен – всичките бяхме там... освен Работливко де... Сега всеки крои планове да я шантажира поотделно. Но тая седмица няма да стане, защото сутринта намерих една използвана дамска превръзка в коша. Сега докато свиваме цигарите ще се дебнем един друг кой пръв ще я хване и ще намаже от цялата тая работа.



2 Декември
Из дневника на Снежанка:

Ох, най сетне ми свърши. Вчера откараха Рудолф на паша. Сега ми остава само Работливко. Не е като Рудолф, но поне прави каквото му кажа, за да не го накарам да почне да си плаща. Вярно, че го няма по цяла нощ, но пък тогава и аз съм на работа, така че не е кой знае какъв проблем. Добре поне, че оня дъртак се вслуша в думите ми и нае още момичета да работят. Сега поне няма нужда да ходя при ония трите прасета. Като се замисля къде ли изчезнаха? Отървах се и от Големия Лош Вълк, който с духане успя да отвори склад за строителни материали, продава дърва за огрев и сено и има и месарница. А аз духам ли духам, ама освен да ми пресъхне устата и да ми се схване ченето, друго не постигам.


Из дневника на Дядо Коледа:

Ония малките сополанковци повече пушат, отколкото бачкат, както е тръгнало ще ми изпушат половината реколта. Нищо, ще им я удържа от заплатите, нях-нях, но няма да им казвам, нях-нях. Новите момичета се справят чудесно. Вчера ми се обади оня вълк, дето с дуахне отворил склад за строителни материали, продава дърва за огрев и сено и има и месарница. Каза, че онази с червената шапка духала по-добре и от него. Искаше я и за довечера, но му казах, че съм я обещал на Санта Клаус. Но му казах, че ако евнтуално се освободи ще му я пратя. Нещо трите прасета не се обаждат напсоледък, къде ли са се запиляли? Мислех да говоря с онова със сламената къща да ми я продаде, че да има с какво да си храня елените, когато не са на паша, че овесът нещо много поскъпна, да му се невиди...
Из дневника на Работливко:

Тия мойте братушки са баси олигофрените. По цяла нощ така яко пафкат, че ги държи по цял ден. Обяснявам им, че оня дъртеляк ще ни я удържи от заплатата тая марихуана, както прави всяка година, ама на тях вече не им пука. Само за пафкане мислят. Ама и аз се изхитрих, вместо да ги пафкам, си свивам по няколко цигарки всеки ден. Тъй и тъй ще ми ги удържи от заплатата без значение дали съм пушил или не, по-добре да ги бутна на някой и да си избия парите. Дано само да не разбере, че и от хапчетата произвеждам нощно време допълнителни партиди и ги шикам на половин цена на оня Тигър, дето все се мъкне с онова прасе и мечката. Иначе основната партида стареца ме кара да я давам на бухала и той им ги разпределя.
Из дневника на Еленчо:

8:00
Мамка му и шибан живот, как можа оня дърт педал да ме прати за една седмица с елените. Вчера като саминах чак ми се ревеше. Сега не мога да шантажирам Снежанка. Изпускам цяла седмица. Добре поне, че братушките се напушиха още в началото и сега вероятно са твърде напушени за да се опитат да я шантажират, а ако имам късмет, ще ги държи и до Коледа. Баси заради тях и на мен ще ми удържат Ох, само да се върна, ще я скъсам тая...


10:00
Бе може и да не бързам да се връщам, при мен дойде някаква мадама, Маша се казвала, живеела наблизо. Била домашна прислужница на някакъв мечок, който го нямало по цял ден и тя скучаела. Ой, котьо... я ела, пиленце, при батко...

18:00
Маша изчезна, че мечокът трябвало да си дойде скоро, но обеща утре сутринта като той излезе пак да се върне. С нетърпение чакам утрото.



6 Декември - 12:00

Из дневника на Снежанка:

От три дни не съм виждала Работливко. Тоя дъртак само го юрка по цяла нощ по бардаците. Като го знам дядката, по-скоро по цяла нощ пият по баровете и минават през бардака за пет минути на път за вкъщи. Уф, днес оня дърт перверзник Санта Клаус има Рожден ден. Шибана гадина – всяка година ме кара да се обличам като ученичка, да му сядам на коляното и ме пита дали съм била добра или лоша. Ако кажа, че съм била добра ми дава шоколадче, ако кажа че съм била лоша ми подарява прилепнали дрехи от черна кожа. Добре, че тая година Червената шапчица ще ме отмени. Аз само ще изляза от тортата.

Из дневника на Дядо Коледа:

уф, снощи до три часа обикаляхме с Работливко пекарните, за да намерим торта, от която да изскочи Снежанка, че нали Санта Клаус днес има рожден ден. Научих, че всичките клиенти й викали Джуджанка, защото бомбите й били колкото главата на някое от джуджетата. Значи не са отишли напразно ония $5000 за пластичната операция. Показах червената шапчица на Санта. Хареса я. Каза за довечера да я облека като ученичка с червена шапка и да й кажа, като я попита дали е била добра или лоша, да каже, че е била лоша и че иска да я напляскат. Дърт перверзник, дали го дига още на тия години? Ако не, за Коледа ще му подаря от магическите ми сини хапчета, на мен ми влияят много добре...


Из дневника на Работливко:

Баси, до три часа снощи обикаляхме с оня дърт пръч да търсим торта за рождения ден на другия дърт пръч Бай Санта Клаус. И то не каква да е торта, ами голяма, която да побере Снежанка и бомбите й, че да изскочи от нея в разгара на вечерта. Разбрах, че заради тях всички и викали Джуджанка, ‘щото били големи колкото главата ми. Ще им кажа аз на тях. За наказание, ако почне да ми иска пари за чукане ще й пусна малко пичи въшки. Засега се ограничих с малко разхлабително по сметаната. Няма начин довечера като изскочи от тортата да не и се полепи малко сметана. А ония дъртаци ще се избият кой да й оближе... сметаната.
Из дневника на Еленчо:

Мммм, Маша е страхотна, питах я откъде ги знае всички тези номера, каза че по цял ден гледала порно, понеже мечокът нямал други канали. Обаче Рудолф ме притеснява, нещо болнав ми се вижда, ще го пратя на ветеринар. Изпускам купона за рождения ден на Санта Клаус и Снежанка от тортата, но пък мечокът също щял да ходи и Маша ме покани да го направим в кревата му.

Из дневника на Санта Клаус:

Кожени дрехи и камшика за малката са готови, уххх, нямам търпение да ми седне на коляното довечера. За да са в тон с шапчицата й ги поръчах в червен цвят.




6 Декември - 21:00

Из дневника на Снежанка:

Изскочих от тортата, цялото ми деколте е в сметана. Гадост, сега ония дърти перверзници ще се надпреварват да я облизват. Ияк.
Из дневника на Дядо Коледа:

Малии, незнам от светлината ли е или от сметаната, ама бомбите на Снежанка изглеждат направо огромни, със Санта се разбрахме – аз облизах лявата, а той дясната. Оклепахме си и брадите. Нищо, аз накарах Снежанка да оближе моята, а Санта накара червената шапчица.
Из дневника на Работливко:

Ужас, Снежанка облиза брадата на дядката, тая вечер май ще съм на сухо. Готиното поне е, че всеки, който си бе довел мадама за празника я намаза със сметана и започна да я облизва. Тая вечер тоалетните ще имат работа. Чак ми става жал за горкия Бузко. Ама като се сетя, че миналата година той ме изпорти на дъртия кокал за дето бях скрил едно чувалче с канабис... Нека му.

Из дневника на Еленчо:
Тоя мечок има баси големия креват, а горката Маша спи в килера под стълбището. Май сичките баровци са нек’фи стипци. Нищо, тая вечер ще му се изпразня в гърнето с мед, нях-нях.


6 Декември 23:00

Из дневника на Снежанка:

Тая сметана май е била развалена, от един час съм в тоя кенеф. Мамка му, акто гледам няма изгледи да ставам скоро.

Из дневника на Дядо Коледа:

Ей, утре като успея да изляза от тоя кенеф и ще ида да ги изпозастрелям всичките. Как може да ми пробутат торта с остаряла сметана.


Из дневника на Работливко:

...В едната си ръка държа снимка на Снежанка, с другата си мечтая за нея...


Из дневника на Еленчо:
Май почвам да се влюбвам. Тая Маша се оказа бивша гимнастичка...


Из дневника на Санта Клаус:

Их, на тая малката и се размина. Ще говоря с набора да ми я даде утре вечер безплатно, като компенсация за развалената торта.

Из дневника на Червената шапчица:

Тоя дядка е малко странен, но пък има вкус към дрехите. И май си пада и малко палавник, дали да не му стана любовница? Май има някакво влияние върху моя урунгел, може да го убедя да ме поиска. Ама ще е утре, че с това разстройство съм за никъде...


Из дневника на Бузко, 4:30 сутринта след купона:

Смърдиии, смърдиии...

7 Декември

Из дневника на мечока:

Добре, че не ядох от сметаната снощи, всички се продрискаха. Баси майтапа беше, като се бутаха кой пръв да влезе в кенефа, а които не успяха как тичаха към храстите... Вчера си бях отворил едно гърне с мед, но не успях да го опитам. Днес го опитах – имаше някакъв странен привкус. Незнам как се е получил, но ми харесва.


Из дневника на Еленчо:

Олеле, като разглобен съм, тая Маша ме измука целия, дано днес да не идва поне до обяд, защото няма да имам сили. Рудолф си дойде от ветеринар – имал трипер. Още повече се зарадвах, че не успях да спя с оная парантия, че и на мен щеше да го лепне. Обадих се на дъртака да му кажа, развика се и попита къде съм го водил. Искаше да ме прибере с лените, ами сега!? Искам да съм с Маша. Казах му, че тук тревата е обилна и ако ги остави да попасат до Коледа ще спести много от фураж, не подейства. Наложи се да му кажа за онази вечер със Снежанка, развика се още повече. Попита защо не съм му казал по-рано, направих се на ударен и му казах, че съм мислел, че той знае. Повярва ми. Каза ми да се върна с елените чак на Бъдни вечер. Кеф, още две седмици с Маша.


Из дневника на Снежанка:

Уф, най-сетне излязох от кенефа, добре че не ядох толкова от сметаната. Един час видях под душа и още ми е кофти. Тая скръндза сигурно е искал тортата на половин цена и затова са му я пробутали с развалена сметана. Сигурно и днес няма да успея да видя Работливко. Добре поне, че сутринта ми пристигна по пощата вибратора, който си бях поръчала. Ще си имам занимавка следващите няколко дни. Или поне щях, някое от дребните копеленца ме е видял с Рудолф и му е казал. Цяла заран ми крещя, после тръгна да се разправя със сладкарите.

Из дневника на Дядо Коледа:

Тъпа пачавра, не стига, че по цяла нощ се чука с разни перверзници, ами не й стига, че и на елените ми тръгнала да налита. И на всичкото отгоре е и лепнала нещо. Като е проста и не се пази. Сега тряба и на лечение да я пращам. Как мож да е толкова тъпа? Патка заспала, добре, че от известно време не съм я пипвал, че иначе... После като се оправя със сладкарите ще ида на доктор, за всеки случай.
По-късно същата вечер:

Здрав съм, обаче Санта ме ядоса – понеже съм му бил взел скапана торта и снощи не могъл да се възползва от Червената шапчица и сега настояваше да съм му я бутнел на аванта. Бутнах му я, ама честно казано, ако майка му не беше и моя майка, щях да му еба майката.


Из дневника на Работливко:

Абе нещо много ми пари като пикая. Днес докато блъскахме главата на единия кифладжия в казана нещо ми се допика, и като се изпиках в казана и ми пареше, а казана беше студен. После ходихме с дядката на доктор, „да се прегледал профилактично”. Абе я и аз да се „прегледам профилактично”.

По-късно същата вечер:

Мда-а-а-а, Снежанка ми е лепнала трипер...



8 Декември:

Из дневника на Снежанка:

Снощи си пробвах вибратора – супер е. Тази сутрин изкуфеляка ме викна, биал съм заразила елена с трипер и щял да ме прати да се лекувам, добре, че не съм му го била лепнала на него, че щял да ме пречука. Праща и Работливко да ме охранява. Дали знае, че и той има? Не, ако знаеше, досега да го е пречукал, както и мен... Нищо, ще му го върна на тоя дъртак. Ще намеря начин да му го лепна, без да се усъмни, че съм аз.

Из дневника на Дядо Коледа:

Пратих тъпата кучка да се лекува в санаториум, при брат’чеда Пер Ноел. Пратих и Работливко с нея, да не й хрумне някоя глупост. На клиентите казах, че съм му я бил обещал за две седмици като коледен подарък. Добре, че наех ония мадами, че иначе съвсем щеше да ми погине бизнесът. Днес ми се обажда Санта. Искаше да съм му подарял Червената шапчица като коледен подарък. Шибаното копеле си мисли, че като е 5 минути по-голям от мен и вече може да ме командари. Добре, че майка ни е мъртва, иначе сигурно щях да забравя, че е и моя майка... Казах му да ми дава 200 000 Евро и да заминават с триста. Нема да се навие.

По-късно същата вечер:

Да не повярваш, нави се... Или дъртака съвсем е изкуфял, или оная мацка е яко добра. Все тая – тия пари нямаше да успее да ги изкара и за десет години, а пък дотогава ще е яко одъртела. Нях-нях.

Из дневника на Работливко:

Дъртия ме прати да охранявам Снежанка, явно не е разбрал за нас. Тъй и тъй и аз имам трипер и ще се лекувам, дали да не я чукам междувременно? Тъй и тъй никой друг няма да й пусне...



23 Декември


Из дневника на Снежанка:

Днес се върнахме от санаториума, и двамата сме излекувани. Рудолф обаче още седи сам самичък в... еленюшнята. Някой е сложил голям надпис „Еленюшня” на конюшнята. Дядката се канеше да заколи горкия Рудолфчо за пастърма. Чак ми е жал за него, а беше толкова голям и хубав... Абе дядката нещо мята много загорели погледи на Мара, дали не мога да извлека някаква полза от тая работа? Сетих се, ще я пусна на Рудолф, а след това ще ги напия с дядката и ще ги пусна един на друг. След това ще му взема каквото мога от парите и ще офейкам с Работливко.

Из дневника на Дядо Коледа:

Ой, тая Мара, какви крачета е опънала... ух, на дяда, ама все заета, всички клиенти много я искат – нищо на Коледа ще си я направя на подарък. Като и гледам бедрата и почва да ми се иска да е Коледа, ама днес съм я обещал на оня дръвник Пинокио. Не мога да разбера, защо всеки път като върти няк’кви далавери с мен и му расте носа?


Из дневника на Работливко:

Снежанка нещо спомена, че ме обичала и искала да заживее някъде само с мен. Не е лошо като идея, и на мен ми се ще да се махана от дъртия, но как да го направим?


Из дневника на Еленчо:
Утре трябва да се прибирам, кофти ми е. Трябва да измисля нещо. Не искам да се разделям с Маша...
24 Декември

Из дневника на Снежанка:

Всичко стана перфектно, снощи Мара се запозна с Рудолф и й хареса. Толкова й хареса, че даже не забеляза, че аз нищо не правих с него. За всеки случай, докато не гледаше и надупчих всичките презервативи в чантата. Утре Дядката ще е прекрасно изненадан. Разбрах, че вчера е била при Пинокио, той е сладък, осоено, когато носът му стане по-голям от оная му работа. Помня как един път му седнах на носа и го карах да лъже до полуда...е-е-ех, какви дни бяха само. Е поне е целият от дърво и не може да хване трипер. Обаче един път беше хванал термити. Дали пък да избягам с него? Мне, много е страхлив, пък и един път за малко да се запали. Работливко ще ми свърши работа. Тая вечер ще го убедя да вземем кинтите от сейфа и дрогата и да офейкаме. Ще вземем хероина и ще убедим другите джуджета да вземат тревата, толкова са напушени, че за трева са готови на всичко.


Из дневника на Дядо Коледа:

Ух лелей, още тая вечер ще се пробвам на Мара, дано да има презервативи, че моите свършиха, честита ми Коледа предварително, тра-ла-ла...


Из дневника на Работливко:

Снежанка ми ‘фърля нек’фи филми да съм теглел една майна на дъртия, да сме вземали хероина, да сме убеждавали другите да земат тревата, да шитнат на Бухала хапчетата на пловин цена, за да имат още пари за трева и да са бягали и те. Питах ги какво ще кажат за идеята – като чуха, че ще имат за тях цялат трева и кинти за още трева и се навиха да правят всичко. Довечера ще бягаме дружно.

Из дневника на Еленчо:

Маша се нави да избяга с мен. Ще яхнем елените и ще избягаме, ще отворим месарница и ще продаваме еленско. Дъртия очаква да пристигна довечера, мечокът също ще се върне довечера, значи тази сутрин е идеална за бягство. Добре, че и шейната е с мен, а Маша е опекла милинки...
25 Декември

Из дневника на Дядо Коледа:

Мамка му и елен!!! Тази сутрин установих, че ония дребни копеленца са избягали с дрогата, а Снежанка и тя е офейкала и е гепила и мангизите от касата, сичките двеста бона, дет’ ми ги даде брата за Червената шапчица. Еленчо снощи не дойде, обадих се на мечока да го питам дали не го е виждал, все пак ливадата е до дома му, той каза, че и неговата прислужница била избягала. Пепелящка ми се обади, че заминава с някакъв шейх, който е решил да й смени Нивата с Гранд Чероки... Сега къде да я търся из някой забравен оазис? Спящата пък се оказа, че била болна от епилепсия и кафето не й помага вече и забегна на двугодишно лечение, а на всичкото отгоре снощи три презерватива скъсах, и тичах до денонощната аптека да купувам хапчета против скъсани презервативи. Сега чакам да минат две седмици преди да разбера какво да я правя тая Мара. А трябва да мисля и какво да кажа на клиентите, които нямат с какво да зарадват децата тая Коледа...

Две седмици по-късно:

Мда, Рапунцел е бременна, а на мен взе нещо да ми пари като пикая...

Няма коментари:

Публикуване на коментар