неделя, 19 декември 2010 г.

"Образование" са виновни за всичко

Б.А. Това беше една шегичка с общност "Образование" в БГлог.нет :)))))))

07 Януари 2009, 19:25 Публикувано в BgLOG 7 коментара , 404 прочита
Категории: Смях до дупка! :), 42, Нещата от живота



В последните няколко дни всички се оплакват от общност "Образование" - на един му спамели пощата, на друг му лазели по нервите, на трети му вмирисвали чорапите, на четвърти му вкиснали зелето. Аз там не съм влизал, но щом толкова хора се оплакват от тях не може да няма нещо датско в Гнилия. За да няма (много) раздори ето тук ви предлагам списък на нещата, за които те са виновни и можете спокойно да ги обвинявате.

- Липсващите ръце на Венера Милоска - по последни данни, нейната учителка от първи клас я е биела през ръцете за да се отучи да пише с лявата и да пропише с дясната. Поради късогледството си обаче, тя продължила да я бие по ръката и след като момичето прописало с дясната, в следствие на което ръцете му отекли и се наложила ампутация.

- Наклонената кула в Пиза - поради факта, че учителят им по Италиански език и Предренесансова литература ги е късал яко, момчетата от местният клас нямали голям избор и се хванали като общи работници на строежа - в последствие се оказало, че нямало други желаещи да строят освен скъсаните на поправителните изпити и за това кулата е така. Ако учителят им не беше ги скъсал, тези хора нямаше да се хванат със строителство и кулата нямаше да е наклонена.

- Гладът в Сомалия - ако учителят им по агрономия не запиваше всяка вечер с учителят по готварство, положението може би нямаше да е същото.
- Крадливите ни политици - за това са виновни българските учители - поради лошото качество на образованието тук, всички наши политици предпочитат да запишат децата си да учат в чужбина - а как се издържа дете в чужда държава с една мижава депутатска заплата!? "Образование", вие сте виновни, защото не сте си свършили работата.
- Преди няколко седмици имаше случаи на младежи нахлули на обществени места и стреляли по този и онзи. Причината да превъртят е, че са получили спам писмото на общност "Образование" за Честита Нова Година!!! Престанете с тоя спам, за да няма и други изтрещели!!!

- Алкохолните натравяния - виновни са учителите по химия, защото не са обяснили на децата в час със практически занимания разликата между етилов и метилов алкохол.

- Ерата на борците - ако тези деца не бяха скъсани и на поправителните сесии щяха да завършат, после да станат висшисти и да си метат честно и почтено улиците, но поради липсата на необходимото образование вижте ги на какво са станали.

- 11.09 - Кой друг, ако не учител по география ще обясни на талибаните къде се намира Ню Йорк???

- Световната икономическа криза - не знам как точно, но съм сигурен, че това е техен заговор!
- Третата световна - упс, това беше тайна, не трябваше да я издавам :/

И така, драга ми общност, вие сте виновни на всички и за всичко - и не смейте да се оправдавате, по-малко виновни няма да станете!!!
Даже и в момента сте виновни, че вместо да седна и да гледам тъпо в пространството, аз си губя от скъпоценното време да ви обвинявам!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар