неделя, 19 декември 2010 г.

Бай Брадър всичко вижда...


05 Септември 2008, 09:51 Публикувано в BgLOG 3 коментара , 322 прочита
Категории: 42
Етикети: бай брадърКакто е тръгнало, скоро ще искат да ни инсталират и камери по домовете, ще ни карат постоянно да ходим с микрофони, та по-лесно да ни записват и да държим постоянно светнати лампите, за да могат камерите добре да ни заснемат. Много весело. Има една малка подробност - в България това е неприложимо. Защо?, би попитал някой, който явно си няма друга работа и е решил да ми угодничи. Ами много просто:
1. За лампите и камерите трябва ток и трябва да не спира - кой от вас е чувал за подобно безумие по наш'те ширини? (Напомня ми за онзи японски проект в България за сграда без стълби, само с асансьори, и когато един от наш'те попитал: "Ами, ако спре тока", което хвърлило японеца в недоразумение "Какво е това "да спре тока?").
2. Фирмата изпълняваща поръчката за монтирането ан камерите ще монтира едва половината (продавайки другата половина), ще просрочи срока тройно, ще поиска четворно на първоначалната сума, и поне 3/4 от монтираните камери няма да са монтирани правилно. Отделно, още първата вечер след монтажа, на всеки 100 монтирани камери, 80 ще бъдат счупени/откраднати/с мазни петна по обектива/с откраднати кабели. Голяма част от тях (предимно тези по спалните) ще се окажат с допълнителен кабел, водещ към телевизора на комшията.
3. Водоустойчивите, направени от титаново-иридиева сплав микрофони, които по хирургичен път ще бъдат пришити от вътрешната страна на гръдния кош, още на стория час ще бъдат изпочупени, измокрени, а поне 1/3 от тях и изгубени (Малко ми напомня за онзи виц, в който извънземните затворили българин, американец и французин, всеки в отделна стая 3х3х3 метра с голи стени и им дали по 3 титанови съчми 1см в диаметър и ги оставили за 2 часа. След края на времето при американеца и французина общо взето не се случвало нищо интересно, но извънземния набюдаващ българина дошъл и докладвал, че нашия пич за още първия час успял да счупи едната съчма, да загуби втората и да продаде на наблюдаващия третата като реликва от Боянската църква)

След като видяхме какви перипетии трябва да премине горкия ни Бай Брадър, (ако още не се е самоубил сега е момента, преди да е прочел по-надолу) и затова предлагам всеки чинно и съвестно всеки ден, на всеки час да си пише честно и почтенно какво е правил, че и какво е мислил и да го изпраща на място, ан което на Бай Брадър би му било удобно да го чете. Така може да сверява с това, което е видял (все пак това е Бай Брадър и той вижда всичко) и да види дали всички са честни и отговорни граждани/селяни.
Ето например какво аз правих днес: Събудих се, обърнах се на другата страна, всигнах си леко одеалото да ми покрие раменете и пак заспах за около 7 мин и 34 сек. После пак се събудих, почесах се по крака (три пъти нагоре, два пъти надолу, около 10см ивички, горният им край бе на около 5см под коляното, от външната страна точно между двата пищяла. Използвах показалеца, средния и безименниия пръст. Оу да, да не забравя - издадената част на ноктите ми е станала около 3/4 мм) (2 сек), подсмръкнах (2 пъти бързо за около сек и половина) и пак заспах, този път за 8 мин и 29 сек. Когато се събудих отново повторих почесването абсолютно по същия начин, само с изкл. на това, че този път бяха 4 пъти нагоре и 3 пъти надолу, но го направих по-бързо и затова ми отне същото време. След почесването хванах със същата (дясната) ръка завивката на 13,94 см от левия край и я отметнах рязко надясно, като този край отиде на 15,64 см от другия, подминавайки го, образувайки неправилно прегъване...
Ето ви, мили мои, началото - вече имате идея как да бъде структурирано всичко, затова помагайте на Бай Брадър, защото от това напрягане всичко да види може да го заболят очичките...

Няма коментари:

Публикуване на коментар